Za potrošače
Početna stranica

  Lumea Advanced

  IPL – sistem za uklanjanje dlačica

  SC1997/00

  Philips Lumea Advanced čini čuda u sprečavanju ponovnog rasta dlačica na telu. Nežni svetlosni impulsi koji se redovno primenjuju održavaju kožu svilenkasto glatkom svaki dan.

  Pogledajte sve prednosti

  Preporučena maloprodajna cena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cenu : 39.999 RSD*

Imagini

Nežno i dugotrajno smanjenje dlačica

 

 • IPL tehnologija

  IPL tehnologija

  Philips Lumea koristi inovativnu tehnologiju zasnovanu na svetlu koja se zove IPL (Intense Pulsed Light - pulsirajuće svetlo visokog intenziteta), a zasniva se na tehnologiji koja se koristi u profesionalnim kozmetičkim salonima. Kompanija Philips ovu tehnologiju prilagodila je sigurnom i efikasnom korišćenju u vašem domu. Kompanija Philips sarađivala je sa vodećim dermatolozima na razvoju revolucionarnog sistema za uklanjanje dlačica. Više od 2000 dobrovoljaca učestvovalo je u detaljnom ispitivanju potrošaćkih navika koje sprovođeno više od 10 godina.

 • Uživajte u glatkoj koži svaki dan

  Uživajte u glatkoj koži svaki dan

  Philips Lumea primenjuje nežne svetlosne impulse na koren dlačice. Kao posledica toga, količina dlačica koja izrasta na telu se postepeno smanjuje. Ponavljanjem tretmana koža ostaje predivno glatka i bez dlačica.

 • Efikasnost bez napora

  Efikasnost bez napora

  Naše kliničke studije dokazale su znatno smanjenje dlačica nakon samo četiri tretmana (po jedan svake dve nedelje), a rezultat je glatka koža bez dlačica. Za održavanje tih rezultata jednostavno ponovite tretman po potrebi. Vreme između tretmana može se razlikovati u zavisnosti od individualnog rasta dlačica. Za uvećanje slike, kliknite na sliku u galeriji slika na vrhu ove stranice

 • Odgovarajući tip dlačica i kože

  Odgovarajući tip dlačica i kože

  Philips Lumea efikasno deluje na (prirodne) tamno plave, smeđe i crne dlačice. Philips Lumea NE deluje efikasno na crvene, svetlo plave i sede dlačice. Osim toga, ovaj proizvod NIJE pogodan za korišćenje na tamnoj koži.

 • Područja primene

  Područja primene

  Sa sigurnošću ga koristite za uklanjanje dlačica sa lica (s gornje usnice, brade i zalizaka) i delova tela poput nogu, pazuha, bikini područja, stomaka i ruku.

 • Brz tretman nogu

  Brz tretman nogu

  Veliki prozor za brzu primenu i primenu na velikim površinama kao što su noge.

 • Nežan tretman

  Nežan tretman

  Nežan za kožu.

 • “Zeleni logotip” kompanije Philips

  Zeleni logotip kompanije Philips

  Ekološki Philips proizvodi mogu smanjiti troškove, potrošnju energije i emisije CO2. Kako? Oni pružaju značajan napredak u očuvanju okoline na jednom ili više ekoloških područja o kojima kompanija Philips vodi računa-energetska efikasnot, ambalaža, opasne materije, masa, recikliranje i odlaganje i doživotna pouzdanost.

 • Precizni nastavak za bezbednu upotrebu na licu

  Nežan tretman

  Uz dodatni integrisani filter za svetlo, koristite ovaj nastavak za bezbedan tretman dlačica na licu (gornja usnica, brada i obrazi) ili na drugim osetljivim područjima.

 • Integrisani senzor za nijansu kože pruža dodatnu bezbednost

  Nežan tretman

  Integrisani senzor meri ten tretirane kože na početku svake sesije, te tokom njenog trajanja. Ako prepozna nijansu koja je previše tamna i nije primerena za IPL tretman, automatski će prestati emitovati svetlosne impulse.

 • Nema zamenskih delova, nema skrivenih troškova

  Nežan tretman

  Philips Lumea je sveobuhvatno rešenje koje je spremno za korišćenje čim ga raspakujete. Još važnije, ne zahteva zamenske sijalice niti upotrebu gelova za brijanje.

Pogledajte sve specifikacije

Eco pasoš

Kompanija Philips brine o okolini i društvu u celini, te pruža veliku podršku ekološkom dizajnu proizvoda.

 • * kada se prati raspored tretmana