Za potrošače
Početna stranica

  Lumea Prestige

  IPL – sistem za uklanjanje dlačica

  BRI950/00

  Prvi IPL na svetu sa jedinstvenim zaobljenim nastavkom za telo i prilagođenim nastavkom za lice. Pored toga, Philips Lumea Prestige je najefikasnije IPL rešenje koje omogućava korišćenje sa kablom ili bežično i senzor SmartSkin.

  Pogledajte sve prednosti

  Preporučena maloprodajna cena. Svaki trgovac određuje svoju maloprodajnu cenu : 57.999 RSD*

Imagini

Osećaj glatke kože do 6 meseci*

Jedinstveni dizajnirani nastavci za optimalne rezultate

 • Lumea sprečava ponovni rast dlačica**

  Lumea sprečava ponovni rast dlačica**

  Philips Lumea koristi inovativnu tehnologiju zasnovanu na IPL svetlosti (Intense Pulsed Light-pulsirajuće svetlo visokog intenziteta) za sprečavanje ponovnog ciklusa rasta dlačica. Nežni svetlosni impulsi deluju na koren dlačica i nakon nekoliko tretmana, sprečavaju ponovni rast dlačica. IPL tehnologija dostupna je u specijalizovanim salonima od 1997. godine. Philips Lumea, nastala je od IPL profesionalne tehnologije, omogućava vam lako i efikasno sprovođenje tretmana uklanjanja dlačica kod kuće. Philips Lumea Prestige je rezultat 14 godina istraživanja i razvoja, u saradnji sa vodećim dermatolozima.

 • Dokazana efikasnost

  Dokazana efikasnost

  Objektivne studije pokazuju značajno smanjenje dlačica nakon samo 3 do 4 tretmana svake dve nedelje, a rezultat je glatka koža bez dlačica. Kako biste održali rezultate, ponovite tretman svakih 4 do 6 meseci. – Za uvećanje slike, kliknite na sliku u galeriji slika na vrhu ove stranice.

 • Odgovarajući tip dlačica i kože

  Odgovarajući tip dlačica i kože

  Philips Lumea Prestige deluje efikasno, lako i sigurno na različitim vrstama dlačica i tipova kože. Deluje na prirodno tamnoplave, smeđe i crne dlačice i na tipove kože od vrlo bele do tamnosmeđe. Kao što je slučaj i sa drugim tretmanima koji se baziraju na IPL tehnologiji, Philips Lumea ne može se koristiti za tretiranje belih/sivih, svetloplavih ili crvenih dlačica i nije preporučljiva za vrlo tamnu kožu. Razlog tome je visok kontrast koji mora da postoji između pigmenta u boji dlačica i pigmenta u nijansi kože.

 • Tretman područja tela

  Tretman područja tela

  S obzirom na to da je svako područje tela jedinstveno Philips Lumea Prestige je jedini aparat sa IPL tehnologijom koji pruža jedinstvene zaobljene nastavke dizajnirane za optimalne rezultate na različitim delovima tela. Nastavci se razlikuju kombinacijama oblika, veličinom prozorčića i filtera. Ovaj Philips Lumea Prestige pruža specijalizovane tretmane za telo (noge, ruke, stomak), lice (gornja usna, brada), bikini zonu i pazuh.

 • Nastavak za lice

  Nastavak za lice

  Ima sopstveni, posebno dizajnirani dodatni nastavak i mali pljosnati prozor za nežno i precizno korišćenje na gornjoj usni, bradi i liniji vilice (veličina prozora je 2 cm2). 84 % žena zadovoljno je smanjenjem dlačica na licu.***

 • Nastavak za telo

  Nastavak za telo

  Nastavak je velik i zaobljen prema unutra kako bi pratio konture tela, pokrivajući efikasno područja kao što su noge, ruke i stomak. Osim toga omogućava brzo tretiranje većih područja tela zahvaljujući najvećem prozoru za tretiranje (veličina prozora 4,1 cm2). 83% žena zadovoljno je smanjenjem dlačica na nogama.***

 • Senzor SmartSkin

  Senzor SmartSkin

  Philips Lumea Prestige ima 5 energetskih podešavanja i olakšava vam izbor, odgovarajućeg podešavanja, zahvaljujući senzoru SmartSkin. Senzor SmartSkin savetuje koje je podešavanje najbolje za vašu nijansu kože, kad god to poželite.

 • “Zeleni logotip” kompanije Philips

  Zeleni logotip kompanije Philips

  Ekološki Philips proizvodi mogu smanjiti troškove, potrošnju energije i emisije CO2. Kako? Oni pružaju značajan napredak u očuvanju okoline na jednom ili više ekoloških područja o kojima kompanija Philips vodi računa-energetska efikasnot, ambalaža, opasne materije, masa, recikliranje i odlaganje i doživotna pouzdanost.

Pogledajte sve specifikacije